Funderar på om jag behöver ett fodral till tandkrämstuben?  Nu står min tandkräm i och för sig i ett skåp, oftast bakom stängd spegeldörr, så egentligen är det nog en onödig investering. Faktum är att igår visste jag inte att det finns fodral till tandkrämstuber. Jag råkade av en händelse kolla en inredningsblogg där det visades snygga fodral till tandkrämstuber. Och en massa annat mer eller mindre nödvändigt.

Någon gång ibland är det kul att titta på inredningsreportage och det stannar för min del nästan alltid vid just tittande. Jag är inte särskilt förändringsbenägen och inte heller modemedveten. Det som förundrar mig är alla fantastiska bilder på till synes perfekta hem. Genomtänkt in i minsta detalj t o m så långt in som till tandkrämstuben. Finns det verkligen folk som har det så, alltså på riktigt, till vardags? Eller är det bara stylat för att få fina bilder?

Min röd-blå-vita tandkrämstub passar inte så bra till den gröna tandborsten men jag har i alla fall ett spetsdekorerat tandborstglas!