Mitt bokprojekt knallar på i god takt. Nu är i stort sett samtliga sidor fyllda. I vilket fall som helst kan vi inte ta emot flera foton eller mer information. Det finns inte plats. Fotograf Åke gör layouten och det är han duktig på.
Det är ett hantverk att göra en bok, sida efter sida, uppslag efter uppslag.
Omslaget är klart men det visar jag inte än, det får vänta till januari då det är boksläpp. Bokens titel kan jag visa nu, se nedan! Jag bad genom facebook om hjälp med förslag till titel på boken. Jag fick många bra titlar och till slut valde vi det som Ulf Holmertz föreslog. Tack så mycket för hjälpen!
Det är med blandade känslor jag tittar på resultatet. Stundtals tycker jag att det var ett bra val jag gjorde när jag beslutade mig för att boken skulle innehålla lite om mycket. I nästa ögonblick tycker jag att boken blir alldeles för ytlig, att det varit bättre att skriva mycket om lite. Men nu är det som det är! För sent att ändra sig!
I alla fall har det varit väldigt trevligt att göra det här projektet. Många örbergabor har medverkat med foton och berättelser och det har varit positiva kontakter. Jag har lärt mig mycket och nya bekantskaper drar in mig på nya vägar. Tror jag vet vad nästa projekt blir, men först ska vi avsluta detta. Korrekturläsning återstår innan boken lämnas till tryck.........